در ماه رمضان خیلی مراقب باشیم
دراین ماه باید پرواز کنیم ؛ نورانیت کسب کنیم.
اگر کسی نورانیتی در این ماه کسب کند و آن را به ماه رمضان دیگر برساند ، عاقبت بخیر میشود!
این طور نباشیم که بعد از ماه رمضان عبادت و طاعت را تعطیل کنیم!
نورهای کسب شده را بعد از ماه رمضان حفظ کنید
جمله ای بین عوام معروف است که باید ترک شود چرا که بی ادبی به ساحت خداوند است؛ وآن جمله این است که کسی که قادر به گرفتن روزه نیست و به دستورخدا روزه نمیگیرد، به دیگران میگوید سعادت روزه گرفتن نداشتم!
این چه جمله ای است؟! تو به دستور خدا روزه نگرفته ای! این جمله یعنی خداوند مرا بی سعادت کرده است! این بی ادبی به درگاه خداوند است
همانطور که روزه دار به امر خدا عمل میکند، کسی هم که مثلا به خاطر مریضی روزه نمیگیرد ، به فرمان خدا عمل میکند
حالا این صلواتها چه فایدهای دارد؟ اوّلاً اینکه ائمه اطهار از این صلواتها چه بهرهای میبرند؟ بعضی وقتها سؤال میشود که آیا آنها از صلوات چیزی به دست میآورند؟ اوّلاً ما نمیدانیم، اینقدر میدانیم که نیاز ندارند که اگر هیچ صلواتی هم فرستاده نشود، آنها هیچ نیاز ندارند. امّا اینها تعبّدیّات است. تعبّد بکنید، تعبّد یعنی چه؟ یعنی هر چیزی که گفتند، سر خود را پایین بیندازید و بگویید: چشم. امّا برای ما که فواید زیادی دارد. گفت: حاج میرزا آقاسی یک نفر را آورده بود که چاه آب بکند. حاجی میرزا آقاسی معروف است که وزیر ناصر الدّین شاه بود که این زمینهای عبّاس آباد که الآن میگویند، برای او بوده است. چون اسم او میرزا عبّاس بوده است، داستان مفصّل دارد. خلاصه میگویند: یک کسی را آورده بود که چاه میکند. او هم یک مقدار کار کرد و گفت: قربان اینجا آب وجود ندارد. گفت: برای تو که نان در میآید، مشغول باش.
حالا ما نمیدانیم آنها نیاز دارند یا ندارند؛ نیاز که نیست امّا بالاخره قطعاً فایدهای است که دستور حکیم که بیفایده نمیشود. خدای حکیم دستور داده است. «صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیماً»چیست، همین است.
از این طرف امّا ما، ما خیلی از این رهگذر عایدات داریم. یعنی گناهان ما بخشیده میشود. خدا بر ما درود میفرستد، بلاها دور میشود، برکت بر زندگی ما میآید. اصلاً بدون صلوات زندگی باطل است، باور بفرمایید. اینکه اینجا میفرماید: «وَ اجْعَلْ ذَلِکَ» این مهم است. پس این درودی که میگویم همیشگی باشد، منقطع نباشد، نمو هم داشته باشد، زیاد شود، این چیست؟ «وَ اجْعَلْ ذَلِکَ عَوْناً لِی» این صلواتها را کمک من قرار بده، اینها آثار دارد. «وَ سَبَباً لِنَجَاحِ طَلِبَتِی» اصلاً تو اینها را سبب قرار بده برای برآورده شدن حاجت من. «إِنَّکَ وَاسِعٌ کَرِیمٌ». خدایا تو وسعت داری، همهی جهان در دست تو است و کریم هستی.
سلامتی صاحب الزمان ؛ امام خامنه ای و رزمندگان اسلام صلوات!