آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا

در محضر استاد فاطمی نیا - غیررسمی

آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا

در محضر استاد فاطمی نیا - غیررسمی

آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا

این بلاگ بطور غیر رسمی مدیریت می شود و بنده هیچ دسترسی به استاد ندارم. فقط سخنان استاد را نشر میدهم.!

از آنجا که این بلاگ توسط شخص ایشان اداره نمی شود لذا خود را مجاز به ارائه پاسخ به نظرات مخاطبین عزیز نمی بینم

برای استفاده از مطالب سایت اول صلوات بفرستین
پیامبر اکرم ِ صلى الله علیه و آله:
گوش کردن سخنرانی حکیمانه از عبادت یک سال بالاتر است.
نکته های لطیف و علمی اخلاقی و دانلود سخنرانی های استادفاطمینیا
صفحه ای برای دوستداران استاد .

💠 پیج اینستاگرام دوستداران استاد سید عبدالله فاطمی نیا

https://www.instagram.com/fateminiya_ir/

نشر بیانات آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا حفظه الله

Www.ostadfateminia.ir

پیام رسان ایتا:

https://eitaa.com/fateminiya_ir

پیام رسان سروش:

http://sapp.ir/fateminiya

تلگرام:

https://t.me/FATEMINIYA_IR

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه

زبان نبوت اجمال و زبان امامت تفسیر است

يكشنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵ ق.ظ

یکی از دعاهای ما برای شما جوانان عزیز این است که شما از جوانیتان بهره مند شوید.

امیر المؤمنین آقای عالم است. ایشان بزرگ ما می باشد. مسئله غدیر مانند خورشید روشن است و بر کسی مخفی نیست. حالا اگر کسی بیاید و حرفی بزند دلیلش مخالفت است. حتی مخالفین هم اگر منصف باشند غدیر را مهم می دانند. علامه امینی حدیث غدیر را از 360 طریق نقل کرد. 360 طریق چند قرن را شامل می شود. پس مگر می شود که چند قرن حرف کذبی را بزنند.

برای همه واضح است که امیرالمؤمنین امام ما می باشد. شیعه امیرالمؤمنین باید باسواد باشند. مبحث مهمی است که خدا می فرماید امروز دین شما را ما کامل کردیم و نعمت را هم بر شما تمام کردم. یکی از شعرا شعری گفته اند که دارای نکات زیبایی است؛


اسلام محمد است و ایمان علی               بنگر که زبینات اسماء است جلی


اسلام باید همراه ایمان باشد که این کار امیرالمؤمنین است. اینکه بگوییم اسلام آوردیم تنها کافی نیست چون هنوز ایمان در دلهایتان وارد نشده است. 

یکی از جملات که در عهد پیغمبر زیاد بر زبان ها جاری بوده است جمله« اگر علی را معرفی نکنید هیچ کاری نکرده ای .»

در قرآن می فرماید پیغمبر تو فقط منذر هستی و علی هدایت کننده است. در روایات شیعه 4 حدیث و در روایات اهل سنت 18 حدیث این فرمایش را آورده اند. پیغمبر که خودشان آقای هدایت کنندگان است. پس چرا این سخن را آورده است؟ مقصود و منظور این سخن را یکی علامه مجلسی و دیگری ملاصدرا دریافتند. جمع بندی این مطلب را این اشخاص کردند. مجلسی می فرماید مقصود از این روایات این است که زبان نبوت اجمال و زبان امامت تفسیر است. ملاصدرا هم همین مطلب را گفته است.

زبان نبوت اجمال و زبان امامت تفسیر است

پیغمبر همه چیز را بیان فرمودند ولی امیرالمؤمنین هم ممکن است که جزییاتی را هم بیان کنند. امیرالمؤمنین و یازده فرزندش و حضرت صدیقه کبری یک ذره از گفته پیغمبر بیشتر نگفتند ولی فقط همان سخنان را شرح کردند. اسلام کمی پیشرفت کرد و سلمان و عمار و کمیل درست شدند. شاگردان امیرالمؤمنین دو دسته شدند یک دسته در مسجد که شاگردان دانشگاهی بودند و دسته دیگر در نخلستان که شب در خانه آقا می آیند. و محرمیت را می خواستند. الان هم همین طور است که باید عمل به وظیفه کنیم تا محرمیت به دست بیاید. یعنی خدا زبان تفصیل را به مردم عنایت کرده است در قدیم زبان اجمال بوده است.

محرم نزدیک است. حضورمان در مجالس عزا باید با طهارت ظاهر و باطن باشد. ما شیعه علی هستیم و باید سعی کنیم با رفتن به هیئت ها نماز صبحمان قضا نشود. احترام پدر و مادرهای خود را داشته باشیم. مکتب امیرالمؤمنین فضیلت، احترام به والدین، نماز، روزه، واجبات، متانت و سنگینی می خواهد.


جشن عید غدیر در هیئت الرضا  آبان ۱۳۹۲

نظرات  (۱)

سلام.یه پیشنهاد دارم براتون اگه واستون مقدوره یه بخش به سایت اضافه کنین و اسم و صحبت های استاد رو در مورد   کتاب هایی که تو سخنرانی هاشون ازش تعریف می کنن تو اون بخش قرار بدین  مثلا استاد در مورد کتاب المحجه البیضا فی التهذیب الاحیا نوشته فیض کاشانی  گفتن که تا حالا که من دارم باشما حرف می زنم در اخلاق کتابی به شرافت المحجه البیضا... نوشته نشده.یا مثلا تو همین سخنرانی صحیفه گفتن بهترین شرح صحیفه کتاب ریاض السالکین فی شرح صحیفه سید الساجدین نوشته سید علی خان مدنی شیرازی هست.ممنون از سایت خوبتون
پاسخ:
سلام علیکم
بسیار پیشنهاد خوبی دادین
ان شاالله به زودی در ماه های اخیر ان شاالله

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی